Hitradio RNI 24/7 The sound of young Europe

The Player

LIVE

 

 

 

 

Hitradio RNI biedt u ook de mogelijkheid om uw bedrijf te promoten via onze website.Meer info op info@rni-radio.com -------------- In het prachtige Twentse landschap, op steenworp afstand van het pittoreske stadje Ootmarsum, ligt Camping de Haer. Een gezinscamping van ongeveer 5 hectare met ruime plaatsen voor zo’n 180 tenten en caravans. Er zijn zowel beschutte als zonnige plaatsen. De sanitaire voorzieningen zijn eigentijds en van kwalitatief hoog niveau. Onze horeca- en recreatieruimte met een mooi terras, is zowel overdag als ‘s avonds het gezellige ontmoetingspunt voor onze gasten. ---------------- In Museum RockArt is de basisexpositie 70 jaar geschiedenis van de Popmuziek. In beeld, geluid en unieke items! Daarnaast verzorgen wij regelmatig thema exposities A trip down Memorylane - Een overzichtsexpositie van 70 jaar muziekgeschiedenis . www.rockartnl ----------------Bij Keupink Makelaardij & Financieel Advies staat service, goed advies en klanttevredenheid hoog in het vaandel. Neem vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande gegevens of mail via het invulformulier. Wij zijn u graag van dienst.---------------Wij zijn een gezellig, gastvrij en laagdrempelig café in Losser met een knipoog naar de ongecompliceerde Amsterdamse gezelligheid. Voor een feestje, borrel en een gezellige avond ben je bij ons op het juiste adres. Kijk snel verder voor informatie, acties en aankomende evenementen Verder hebben wij natuurlijk ook een Facebookpagina die altijd up-to-date is! Groetjes, Sylvia Grunder
gallery/12190955_1240555105970624_2579075751929570446_n - kopie
gallery/download (3)
gallery/50019051_2014583961966947_3829746050634088448_n

Vinyl TOP 333

gallery/download (12)

Live Cam

Player


Met radio bouwt u zeer effectief aan naamsbekendheid gecombineerd met de boodschap wat u onderscheidt van anderen.

Uw commercial komt 4x per dag langs en omdat de meeste van onze luisteraars trouwe luisteraars zijn en ook meerdere keren op een dag luisteren zorgt de herhaling voor een groot effect. Bovendien spelen onze nieuws-items een belangrijke rol bij RNI Radio waardoor onze luisteraars ook aandachtiger luisteren dan bij zenders die alleen muziek draaien. 

 

Om u alvast een beetje op weg te helpen hebben we al enkele pakketten samengesteld, waarbij u tegen gereduceerd tarief de juiste media kunt inzetten en rond de juiste programma’s kunt adverteren. Zodat u op de juiste momenten zichtbaar bent met uw boodschap. Gebruik het als voorbeeld van wat mogelijk is of zie het als een makkelijke manier om een niet al te specifieke doelgroep in één keer effectief te bereiken. Uiteraard helpen we u ook graag met een advies dat volledig op uw wensen is afgestemd.

 

 

Je kunt op verschillende manieren reclame maken,

1. Reclame 4x per dag voor het nieuws kosten 200- euro, per jaar, excl.                      spotje/ ca 60,- euro . 

2. Programma Sponsoring..60,- euro per jaar. Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door .........

3. Vermelding van een evenement 2x per dag 120,- euro per jaar  
De sponsoren en reclame worden weer gegeven op de site met verlinking naar uw website.

Op Hitradio RNI en op Vrije Radio Twente

Player Hitradio RNI

Web Player

Hitradio RNI 

96 kbit

Radio Reclame
gallery/logo
gallery/logo (1)
gallery/logo-rockart
gallery/impressie-2-later_1757314599

Cafe Wiefke Losser

gallery/olav-fijen_orig